Humanitarna organizacija
Zajedno za druge

2. Humanitarna utrka za udrugu Down

Održali smo 2. humanitarnu utrku za udrugu Down. Bilo je jako uzbudljivo i ovim putem se prvo zahvaljujemo svima koji su nas podržali i sudjelovali na utrci. Putem kroatizacija i donacija prikupljeno je ukupno 611,30 EUR, a koja će sredstva biti uplaćena na račun Udruge za sindrom Down međimurske županije za potrebe terapijskog jahanja.

Dan smo započeli sa dječjim utrkama na koje se prijavilo 51 dijete, koja su trčala u 4 različite kategorije 50m, 100m, 400m i 400m. Najbolji su dobili pehare i medalje koje je uručio predsjednik gradskog vijeća Grada Čakovca, Josip Varga. Zahvaljujemo se svim roditeljima koji su na ovaj način podržali našu udrugu i samu utrku te ih pozivamo da i iduće godine dovedu svoje mališane na trčanje.
Za svu djecu na igralištu bio je napuhanac, a posjetio nas je i „Polarni medo“.

Na glavnu utrku od 5,7km prijavilo se 68 osoba, a trkača koji se odvažili tu dionicu i otrčati bilo je 35.

U muškoj ekipi najbolji su bili:

1. Saša Horvat (22:05min)

2. Siniša Škvorc (22:26min)

3. Luka Borko (23:27min)

Kod žena najbolje su bile:

1. Ivana Zeljko (24:21min)

2. Nikolina Šoltić (29:16min)

3. Bojana Radovan (29:29min)

Zahvaljujemo svim trkačima koji su sudjelovali u utrci i pozivamo ih da nam se pridruže i iduće godine.

Na kraju dana kao gosti iznenađenja pridružili su nam se bikeri: „Pikači“ iz Čakovca i „Orlovi“ iz Male Subotice. Ovim putem im zahvaljujemo na tome.

Posebno bi htjeli zahvaliti članovima DVD Mačkovec i Alenka Novak koji su se brinuli o sigurnosti utrke.

I za kraj hvala našim sponzorima bez kojih ovo ne bi mogli organizirati, a to su: Grad Čakovec, Međimurska županija, Međimurske vode, Meta bar, Ljekarna Petek, Strojometal Faić, Intermegrad, Dalibor Medved(Dvorci na napuhavanje).

Udruga za sindrom Down Međimurske županijeDVD MačkovecGrad ČakovecMeđimurska županijaMedimurske vodeMETA barStrojometal FaićAtletski klub "Međimurje" Čakovec

Galerija slika

Zajedno za druge
Humanitarna organizacija
Trg sv. Petra i Pavla 2, Mačkovec
OIB: 19887631235
2024
Zajedno Za Druge
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram