Humanitarna organizacija
Zajedno za druge

Humanitarna utrka za udrugu Down

Jučer smo organizirali Humanitarnu utrku za udrugu Down. Start utrke je bio na Nogometnom igralištu u Mačkovcu i trčalo se 5,7km na području Mačkovca i Novog Sela Rok. Prijavilo se 93 sudionika te su sudjelovali na utrci u ženskoj i muškoj kategoriji. Kotizacija za sudionike je bila 50kn te je ukupno prikupljeno 4700kn koji će se donirati na račun Udruge za sindrom Down Međimurske županije.

U ženskoj kategoriji prvo mjesto je osvojila Lea Kos, drugo mjesto je osvojila Ana Goričanec i treće mjesto je osvojila Dijana Novak.

U muškoj kategoriji prvo mjesto je osvojio Vedran Rešetar, drugo mjesto je osvojio Siniša Škvorc i treće mjesto je osvojio Darko Okreša.

Nakon utrke najboljim trkačkima su uručena priznanja i prigodan poklon.

Startu utrke prisustvovala je i gradonačelnica Ljerka Cividini.

Udruzi Zajedno za druge oko organizacije pomogao je i DVD Mačkovec, čiji članovi su pratili utrku i osigurali rutu trčanja, a iz Crvenog križa priključila se i Alenka Novak.

Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su pomogli sponzorstvom utrke. Cijeli događaj je sponzoriran sredstvima iz proračuna Grada Čakovca, a ostali sponzori su Međimurska županija, Katex, Meta Bar, Gradska Kavana, Intermegrad d.o.o.

Zahvaljujemo se svim sudionicima. Vidimo se iduće godine.

Zajedno za druge
Humanitarna organizacija
Trg sv. Petra i Pavla 2, Mačkovec
OIB: 19887631235
2024
Zajedno Za Druge
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram